Bútorok, Design

Így alakítsunk ki több pakolófelületet a konyhába!

Terjeszkedjünk felfelé!
Van egy kis hely a konyhaszekrényen? Esetleg a hűtő teteje maradt még kihasználatlan? Érdemes lecsapni ezekre a területekre is, és olyan dolgokat tárolni itt, amelyeket kevésbé használunk. Akár a szobanövényeket is tehetjük ide, hiszen addig sem a pulton vagy a konyhaszigeten foglalják a helyet.

Polcozzunk!
A plusz lengőpolc mindig jól jön az extra bögrék, kancsók vagy más kisebb eszközök, edények számára. Akár mosogató fölé, de bármilyen szabad falfelületen jól működik.

Használjuk ki az ablakot!
Szereljünk fel egy rudat az ablakkeretre, majd függesszük fel rá a növényeket. Az ablak feletti részt is kihasználhatjuk nagyobb edények, serpenyő, felfüggesztésére, így a szekrényekben, polcokon és fiókokban is szabadul fel némi hely. Ráadásul nemcsak praktikus, hanem stílusos is!

A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért, valamint látogass vissza a www.lakaskultura.hu-ra, ahol új lakásokkal, tippekkel várunk minden nap!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük